jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018

ساخت وبلاگ

Valioliigan uusi kausi on alkanut, mutta Chelsean pelaaja Weer ei ole ilmestynyt, mikä on myös herättänyt paljon spekulaatioita fanien keskuudessa. Jos pelaaja ei ole pelannut, se tarkoittaa myös sitä, että hänet suljetaan pois joukkueen listasta. Sitten hän ei voi pukea jalkapallo pelipaidat ja jatkaa taistelua. Chelsean Valioliigan ensimmäisellä kierroksella poissa ollut Weer on jättänyt virallisesti jäähyväiset Chelsealle.

Kun Weer liittyi Chelseaan, hän oli erittäin odotettu pelaaja. Vaikka hän on työskennellyt kovasti, hän ei ole koskaan löytänyt laukauksen tunnetta, ja tyhjään maaliin epäonnistumisesta on tullut monien fanien syy naurunalaiseksi. Tämä on suurin loukkaus jokaista Chelsea pelipaita pelaajaa kohtaan. Siksi Chelsea pudotti Weerin kokonaan. Hän on jättämässä jäähyväiset Chelsealle ja palaamassa Bundesliigaan 30 miljoonalla eurolla.

Weer on erittäin hyvä pelaaja, mutta pelaajana kyvyttömyys saavuttaa tuloksia on hänen uransa suurin este. Weer toivoo palaavansa Bundesliigaan saadakseen lisää saavutuksia.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 143 تاريخ : سه شنبه 18 مرداد 1401 ساعت: 13:28